Domov |  Obchodné podmienky |  Dodanie a platba |  Reklamácie |  Vernostný program |  Kontakt |  Ochrana osobných údajov |  Ako nakupovať Registrácia |  Prihlásenie RSS kanál
Domov
Nákupný košík (0)
Registrácia / Prihlásenie
Prihlásenie|Akcie|
Domov|O nás|
Akciové produkty
Novinky
Foto & Video
Spotrebný materiál
Softvér ostatní výrobcovia
Batérie a nabíjačky
Spotrebná elektronika
Optické a FDD mechaniky
Servery
HDD
Externé HDD
LED svetelné zdroje
DVD - BluRay a CD média + doplnky
Tlačiarne
BAZÁR
Káble, redukcie a adaptéry
Základné dosky
Záložné zdroje, ochrany
Faxy, kopírky a skenery
USB klúče
Procesory
SSD
Skrinky a zdroje
Microsoft softvér
Networking
Hi-Fi audio
DVB-T, TV tunery a zvukové karty
Projektory, plátna
Ručné náradie
Kancelárske stoličky
Grafické karty
Herné konzoly, hry a hračky
Klávesnice, myši, joysticky, web kamery
Diskové polia
Biela technika
Monitory
Notebooky
Šport & Outdoor
Radiče
Tašky, batohy a púzdra
Pamäte
Pamäťové karty
Televízory
Tablety
Multimédiá a Audio
Počítače
Telefóny, GPS, eKnihy



Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.pc.ellano.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Ing. Zuzana Nodžáková - Ellano.sk  IČO:46133780 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na info@ellano.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Slovenská pošta, UPS kuriérska služba

O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
Platba prostredníctvom TatraPay
QUATRO
 Konverzný kurz: 1 EUR = 30.1260 Sk
© Ing. Zuzana Nodžáková - Ellano.sk 2016, 42
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok